Om oss

Rana CaravanSenter - Din lokale forhandler!

Veletablert firma

Rana CaravanSenter AS har siden etableringen i 2006 utviklet seg til å bli en av Norges beste forhandlere av KABE og Adria campingvogner og bobiler. Mange års erfaring i bransjen har gitt oss god faglig kompetanse og skapt tillitsfulle relasjoner til både kunder og leverandører. Våre 7 fast ansatte har alltid kunden i fokus og ønsker å yte best mulig service til våre kunder før, under og etter kjøpsprosessen.

Ta gjerne en tur innom vår butikk på ”Gruben” for en hyggelig prat.

Nytt og brukt

I vår moderne utstillingshall finner du de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living. Rana CaravanSenter tilbyr også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat. Finn din favoritt blant vårt store utvalg fritidskjøretøy.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Rana CaravanSenter er gjennomgått og har fått service før leveranse. Vårt autoriserte KABE- og Adria-verksted sørger for service og vedlikehold av din campingvogn eller bobil slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I Fritidsbutikken har vi ett stort utvalg produkter innen fritidstilbehør og campingutstyr fra KAMA Fritid og Max Fritid. Her finner du egen avdeling med campingmøbler av god kvalitet og en flott utstilling av telt.

Rana CaravanSenter på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Rana CaravanSenter på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogerna direkt fra KABE, Adria og Kama Fritid