Bobiler

Det finns alltid en perfekt KABE.

En KABE bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan kjenne deg trygg på å ha et fleksibelt og bekvemt boende av høyeste kvalitet, tilpasset for de tøffe krav som både du og det skandinaviske klimaet stiller. Med all rett. KABE har fem ulike modellserier av bobiler for alle behov og ønskemål.

Van

Iblant vil man bare leve livet enkelt, smidig og sette eventyret i sentrum. Da er nye KABE Van det perfekte valget. Den innredede kassebilen holder samme høye basisstandard som KABEs bobiler, er tilpasset for året-rundt-bruk.

> Se vårt kompletta sortiment
Van, Vi presenterar nya KABE Van.
Van

Classic

En modellserie med litt kortere utstyrsliste og litt færre valg, men med KABE:s høye kvalitet tvers igjennom. Det firer vi ikke på.

> Se vårt kompletta sortiment
Classic, Innstegsmodell med alle KABE:s kvaliteter.
Classic

Royal Halvintegrert

I KABE:s halvintegrerte bobiler er luksusutstyret standard. Et perfekt valg for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Du velger selv om du vil ha med eller uten Crossover, dvs. ekstra sengeplass ovenfor dinetten. Bekvemt og fleksibelt, som i alle KABE:s biler.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal Halvintegrert, Ikke noe annet enn toppklasse.
Royal Halvintegrert

Royal Crossover

Et mobilt liv med høy trivsel krever en del av bostedet. I KABE Crossover har vi Skapt en fleksibel bobil uten kompromisser. På alle måter en halvintegrert bil, men med ”bulken på taket” som et verdifullt tillegg. Den ekstra plassen ovenfor dinetten gir mulighet til å ta med flere personer på eventyret!

> Se vårt kompletta sortiment
Royal Crossover, Noe utover det vanlige.
Royal Crossover

Royal Helintegrert

I KABE:s helintegrerte bobiler har vi ikke tillatt noen kompromisser mellom bosted og kjøremaskinen. Nærmere ”hjemme” enn så her kan du knappest komme på veien. Bilen er fylt med smarte funksjoner som gjør livet så smidig som mulig, og kjøreegenskapene er selvsagt av høyeste klasse. Ikke rart at modellserien raskt har blitt en riktig storselger blant KABE bobiler!

> Se vårt kompletta sortiment
Royal Helintegrert, Et mobilt hjem av høyeste klasse.
Royal Helintegrert

Crown

KABE Crown tar Royal-bilen et steg til da alla modeller bygges på en eksklusiv kombinasjon av Mercedes-Benz og AL-KO chassis. Crown er forbløffende lik en personbil i så vel komfort som sikker-het, og har en designhøyde utover det vanlige. Stilrene, eksklu-sive snekkerier, velutstyrt og rommelig kjøkken, ekstra deilige senger og godt med praktiske oppbevaringsløsninger.

> Se vårt kompletta sortiment
Crown, Et mobilt hjem av høyeste klasse.
Crown

Imperial

Travel Master Imperial. En året-rundt-bil med det absolutt beste og seneste på alle områder som standard. KABE Imperial 2020 har nye, eksklusive førerhusstoler med integrert sikkerhetsbelte. Miljøtoalett med forbrenning, luksuriøst kjøkken, queen-size seng av høyeste klasse og markedets mest sofistikerte vannbårne gulvvarmesystem som hydrualiske støtteben er noen eksempler.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Når bare det absolutt beste er godt nok.
Imperial

Rana CaravanSenter på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Rana CaravanSenter på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogerna direkt fra KABE, Adria og Kama Fritid