Campingvogner

Det finns alltid en perfekt KABE.

For å dekke alle de ulike behov og ønsker som finns blant caravaneiere har KABE utviklet fem modellprogram, hver og ett med unike egenskaper. Uansett om du velger en litt mindre campingvogn eller en stor modell kan du være sikker på å få året rundt-komfort, høy kvalitet, trygghet og smarte løsninger. Selvfølgeligheter som KABE aldri firer på.

Classic

En modellserie med litt kortere utstyrsliste og litt mindre valg, men med KABE’s høye kvalitet helt igjennom. Det firer vi ikke på.

> Se vårt kompletta sortiment
Classic, Innstegsmodell med alle kabe:s kvaliteter.
Classic

Edelsten

Vår storselgende serie for deg med høye krav til grunnutrustning og komfort. Rommelig eller kompakt campingvogn? Fleksibel innredning eller ekstra lett konstruksjon? Uansett akkurat din families behov og smak finns det en Edelsten som kan tilpasses til dere.

> Se vårt kompletta sortiment
Edelsten, Bekvemt uten kruseduller.
Edelsten

Royal

Hos Royal er luksusutrustningen standard. En campingvogn for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Her finns alt utstyr som Edelstenserien har, pluss mye mer. Blant annet er KABE SMART-D el-system nå standard i alle Royalvogner.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal, Ikke noe annet enn toppklasse.
Royal

Hacienda

I KABE Hacienda har vi kombinert høyt utstyrsnivå med riktig store arealer. Et lettflyttet og bekvemt bosted for deg som ikke vil fire på kvaliteten. Samme utstyr som hos Royal-serien.

> Se vårt kompletta sortiment
Hacienda, Ekstra stort, riktig komfortabelt.
Hacienda

Imperial

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i campingvognenes absolutte premium-segment. Dens eksklusivitet merkes allerede i eksteriøret som er glatt og høyblankt med tredimensjonal dekor. Innvendig er standarden på luksusnivå.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Når bare det absolutt beste er godt nok.
Imperial

Rana CaravanSenter på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Rana CaravanSenter på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogerna direkt fra KABE, Adria og Kama Fritid